Bienvenidos a la
Penya Barcelonista Baix Camp
La penya del FC Barcelona de Reus

Autobús de la Penya per veure els partits del Barça

La Penya Barcelonista Baix Camp ofereix un servei d'autobús (contractat amb l'empresa Plana) per viatjar fins al Camp Nou, ara al estadi de Montjuïc, per veure els partits del F.C. Barcelona de l'equip masculí o femení, només partits jugats a casa, ja sigui Lliga, la UEFA Champions League o qualsevol altre partit.

A través de la web podràs veure els autobusos que hem organitzat, i comprar els teus seients de bus. No cal ser soci de la Penya Barcelonista Baix Camp, és un servei obert a tot aficionat del F.C. Barcelona.

Els autobusos es creen a mesura que van arribant els partits al calendari. Normalment, estan disponibles per ser reservats entre 1 i 2 setmanes abans del partit. Estigueu atents a la web o a les xarxes socials per saber quan surten a la venda.

Avantatges de ser soci de la Penya Baix Camp

Descompte en el preu dels tiquets d'autobús que s'organitzen per assistir als partits a Montjuïc, del F.C. Barcelona.

Obsequi anual d'una ampolla de cava pels majors d'edat i un altre obsequi pels menors d'edat, per Nadal.

Descompte en la compra de seients per assistir als partits a Montjuïc, situats a Tribuna. El nombre de seients és limitat, i s'adjudiquen per ordre de sol·licitud. Visió del camp a foto adjunta.

Veure els partits de pagament al local de la Penya en un ambient distès, amb còmodes seients i en pantalla gran 2x170 m amb un cos per soci, d'1 € i sorteig d'una ampolla de cava a la mitja part. Disposem de refrescos, patates, quicos, fruits secs i cafetera.

Descompte en els viatges i excursions, organitzats per la Penya, que solen tenir una durada d'entre dues i tres nits. S'aprofiten caps de setmana, en què no hi ha competició de 1a Divisió.

Descompte important en el dinar de germanor i en el dinar de final de temporada.

Tarifes 2024

Entre 0 i 14 Anys. Tarifa Infantil: quota de 5€ anuals.

Entre 15 i 64 anys. Tarifa Home: quota 18€ anuals. Tarifa Dona: quota de 12€ anuals.

A partir de 65 anys. Tarifa Jubilat: quota de 12€ anuals.
Patrocinadores de la Penya Barcelonista Baix Camp

Av. Onze de Setembre, 11 Baixos
Tel. 977 331 947
Av. De La Salle, 35
Tel. 977 75 28 87

-5% descompte socis Penya

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Acepto | Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.